Lösen.

Har lite småsaker att fixa sen kommer jag börja skicka ut lösenord. Men nu hoppas jag verkligen att ingen ger ut lösenordet till någon jag inte godkänt. Ser jag att de börjar skena iväg i besökarantal så byter jag lösenord igen och då ger jag det bara till de allra närmaste.
 
Håller på för fullt med bloggdesigner hit och dit och känner att nää jag kommer inte hinna färdigt idag heller. Tar en attans tid att få saker som man vill :) Så ni får sova så gott för de ska jag göra! Gonatt

Förändring.

Jag har funderat lite och nu ska det bli förändring här. Först och främst så ska jag lösenordsskydda bloggen så om ni vill ha lösenord får ni be om det. Är dock inte säkert jag kommer ge det till alla som ber om det.
 
Sedan har jag funderingar på att ta bort min facebook. Jag ser INGET intressant med den sidan längre. När skrev någon något seriöst där senast, som inte är en massa dravel? Har lite svårt att släppa spelen då de är söta och lättåtkomliga men man kanske kan göra något mer intressant med sin tid.
 
Känns nästan som man är lite bakåtsträvande, men vad sjutton. Internet har blivit trist. Känns som man kollar facebook av ren vana nu mera och det är lika tråkigt varje gång.
 
Vill ni ha lösenordet till bloggen kan ni skriva här (glöm inte mailadress) så skickar jag det antingen på mailen eller via sms.

Sjuklingar.

Här sitter vi två krasslingar och "ser Madicken" (tack och lov finns datorn för jag orkar inte se Madicken en gång till). Jag har ont i halsen och känner mig hängig och Vanessa har feber, inte så mycket men hon hade mer igår så jag vågar inte chansa å släppa iväg henne till dagis i alla fall. Kommer bli en fabulasly tråkig dag tippar jag.
 
Himla tråkigt att vara ensam också. Man vänjer sig liksom aldrig vid att Krister åker iväg till jobbet. Saknar honom redan! Igår var vi hos Kristers föräldrar och firade Kristers mamma och lilla Nessan på födelsedagen. Och så fars dag då så klart :).
 
Imorgon fyller ju min stortjej 2 år! Det är ju helt sjukt!
Måste säga att de här två åren verkligen sprungit iväg.
 

Snart är det dags igen.

 
Som den sanna Harry Potter nörden jag är ska snart böckerna fram igen för i år. I ett par års tid har jag läst HP över jul och nyår, vilket innebär att man måste börja någon gång i november för att hinna läsa alla. Men åh så kul, jag längtar verkligen trots att jag håller på med en annan bokserie nu och har en som jag ska läsa efter nyår. Tradition går först :)
 
Funderar på att utöka och läsa Twilight och Hunger Games efter nyår också. Men vi får väl se, det kan ju bli för mycket av det goda ;)


RSS 2.0