Motion!

Ja dra på trissor, vad har nu hänt? Jag och Åsa drog ivä g på ett spinnpass på Friskis & Svettis ikväll. Hade "prova på" tack vare fina Emelie Harr så då måste man ju testa och jämföra lite.
 
Blev rejält trött även om passet inte riktigt va i min smak. Hade velat ha lite mer "go", men det fanns fler spinnpass att välja på så kanske någon av dom andra är lite mer jag. Slog till och med på stort och gick hem från Åsa med vagnen sen. Hehe :P.
 
Vanessa hade inte haft de minsta tråkigt när vi var borta. Peder fixade bad och då kan man ju inte va annat än glad och så lite Disney på de :).
 
Men nu är det två slagna hjältar som kommit hem. Den ena sover och den andra ska hoppa i duschen.
Hoppas nu jag kan fortsätta på den här banan. Fick ett litet wake up call när jag satt och kollade på gamla bilder på mig själv, fy va man blivit tjock.
 
Nåja, sov gott :)

Matigt inlägg.

Nu jäklar kom bloggsuget tillbaka när blogg.se äntligen hade tid att släppa sin app. Att de skulle ta sånt tid.
Nåja, helgen va inte alls så pjåkig måste jag säga. Gjorde en supersmarrig kall skaldjurspaj till middag på fredagen och mmm, den måste göras om :).
 
 
Lördag vankades det födelsedagsfika då min älskling ♥ blev 25. Storkillen ;) hehe. Hann inte ta kort på folket, men fikat hamnade så klart på bild av någon anledning. Tänka sig. Linda var så snäll att hon tog sig an baket och det är jag himla tacksam över, annars hade våra stackars gästerna fått äta bränt fika. Massor av fina presenter fick han också.

Födelsedagsbarnet i nya tishan från Anette och Rob m. familj
 
Fika!! Tårta såklart i form av en stubbe, morotskaka och chokladbollar.
 
Sist men inte minst måste jag ju säga att minsta tjejen i familjen har varit en riktig prinsessa som vanligt. Underbara underbara barn! ♥ Här pyjamasad och med en klubba (stora favoriten) i högsta hugg vid lördagsmyset.

 

Härlig start på dagen.

Alltså den här dagen hoppas jag fortsätter lika bra som den börjats.

Började med att Krister steg upp med Nessa i morse så man är härligt utvilad. Hann för ovanlihetens skull duscha innan skolan. Drog iväg till stan för lite ärenden innan de är dags för skolbänken, grym musik på radion hela vägen.

Väl framme i stan parkerade jag på CK-parkeringen. Då kör de förbi en man, sträcker mig en parkeringslapp och säger: "här du får den, det är på en timme". Lovely! Så himla snäll, gjorde min dag.

Så nu sitter jag på banken med fånigt leende på läpparna. Kan inte låta bli att tänka på att vi får tillbaka matteproven idag. Måtte turen, och den här härliga käslan i magen hålla i sig :-)

Äntligen!!!

Äntligen har blogg.se appen kommit! Som jag väntat. Passar ju bra då jag tänkt göra om bloggen senare idag, har upptäckt att kategorifliken har funkat ganska dåligt.

Hur som helst så ska de bli kul å se hur värdelös den här appen är innan dom orkar fixa till den :-P Men fler inlägg går i alla fall garantera :-)


Japp.

Min stackars bortglömda blogg kommer vara undanskuffad för viktigare saker en stund till. Plugg och mer plugg plus matteprov på torsdag. Är såå nervös :(

Dock känns livet aningens lättare nu i alla fall. Skönt. Nej, nu ska jag ta tag i matten. Ha de!

Fy fan.

Nu är det lite för mycket. Hur ska jag orka det här?
 
(bild från weheartit)


RSS 2.0