Påskmiddag.

Även om det inte alltid blir som man tänkt sig och jag blev kvar här med magsjuka + en magsjuk dotter och en karl som plötsligt fick världens tråkigaste helg. Så har det i alla fall varit helt okej. Vi har haft lite eget påskmys med god middag och massor och massor av vätska (vatten, cola, loka ja allt har gått ner) plus lite godis och så den obligatoriska magsjukepizzan. Trots det så har jag gått ner ett kilo, haha något positivt måste ju komma från den här skiten.
 
Tur finaste Vanessa har tagit sjukan med ro. Hon har varit go och glad förutom nattetid då hon spytt. Hoppas att de vänt för oss allihopa nu. Skulle va skönt! Lillan sussar sött och jag å Krister ska lägga oss och se Greys. Har ju missat två avsnitt! Hemska tiden ;)
 
Glad påsk på er!
 
 
 

Bläää.

Värt. Kall, varm, kall, varm, ont i magen, ont i skallen, ont i kroppen i allmänhet. Men de va ju tur att de kommer nu och inte nästa helg. Men jag ville ju verkligen hänga på till Villis :(
Nu ska jag lägga mig i soffan igen, mysa med Krister och se någon bra film. 
Hoppas alla andra har en bättre dag!

Nu drar jag.

Dags för en relaxar helg utan några bekymmer. Egentligen kommer jag ju få en sån när vi åker till Luleå om en vecka (YEY!), men jag tjuvstartar lite. Lämnar man och barn hemma (som har sina egna planer) och åker med Åsa och gänget till Villis för lite kvalitetstid. Kommer bli supersoft, de kan jag nästan lova. Grilla, vara ute, näst intill inget internet och kanske lite skoteråkning också. Och så klart ett helskönt gäng att hänga med.
 
Tänkte jag skulle avsluta veckan med lite vikttjaffs också. Jag vet att ni är dödligt less, men de är inte jag ;). Hittade en bild från november förra året och de kändes f*n jobbigt att se. Aldrig har jag varit så glad att jag tog tag i vikten! Tänkte jag skulle bjuda på den där bilden jag pratade om. Hujedamig, här kommer den!
 

Ny profilbild.

Yes, nu har jag äntligen fått tummen ur arslet och tagit en ny profilbild på mig själv. :D
Ni har säkert sett den på facebook redan, men de känns himla kul då de va länge sen jag blev nöjd med en bild på mig själv. :)
 
 

Veckans träning.

Ska nog inte skriva hur veckans träning sett ut innan den är slut :P
Så här blev den:
 
Mån: Promenad
Tis: Promenad + Tabata
Ons: Intervaller
Tors: Intervaller
Fre: Vila
Lör: Intervaller
Sön: Gym
 

Va inte alls tänkt att de skulle bli så här mycket. Har inte ansträngt mig och tvingat mig iväg å träna, jag har bara haft lust och så har de blivit. Men som ni ser mest konditionsträning. Hur tränar ni? Styrka, kondis, blandat? Något speciellt träningssätt?
 
Har varit sugen på fara å klättra klättervägg ett tag, får se om de blir. Skulle nog säkerligen kunna bli en favorit träningsform. :)

Nya mål.

Åter igen så blir de mest träning och kostsnack. Har nästan bara sånt i huvudet så det är de som hamnar här i bloggen. Hope you don´t mind. :)
 
Förra veckan hade jag en riktig matsvacka och tryckte praktiskt taget i mig allt jag kunde komma åt. Godis, pizza, skrov, ostkrokar, pasta... ja you name it. Det resulterade i ett surt kilo upp som jag fasen i mig ska bort med nu. Speciellt då jag faktiskt hade gått ner 10 kg. Tack och lov så lyckades jag rycka upp mig och börja leva sunt igen på måndagen.
 
Den här veckan har gått väldigt bra kostmässigt och även med motionen. Dock är jag lite frustrerad över att min vikt står still och jag analyserar friskt om vad det kan vara som gör det. Antagligen är de väl bara en sån vecka, men jag kan ju göra något galet också.
 
 
Nya mål är satta också. Efter veckans intervallträning så har jag insett att jag faktiskt orkar springa. Kanske inte så långt men man närmar sig. Målet är i alla fall att orka springa Ursviken-Bergsbyn rundan på 7,3 km innan Stadsfesten. Men absolut senast innan sommaren är slut. 
 
Gårdagens tid och time to beat: 01:02:51
 
Viktstatus: 9 kg borta, 17 kg kvar.
 
Let´s do it!

Lite eurovision snack.

Äntligen är melodifestivalen över så man kan gå vidare till den roliga delen, ESC. Kommer bli ett tufft startfält i år. Bland annat Österrike, Dammark och Tyskland har riktigt bra låtar i år. Tyskland skickar Cascada t ex. Tycker Norges hyllade låt var ganska dålig, men är den favorittippad så är den. Som vanligt är jag helt insatt i ESC, är lite som mitt fotbolls vm. Man får en chans att heja på sitt land och bita lite på naglarna när det gäller.

Måste säga att vi skickade rätt låt. Heja Robin! Även om jag inte tror vi har vinnarlåten så är den klart en topp 5 :)

Före/Under tiden.

Höger: I somras (för 9 kilo sen)
Vänster: Nu
 
Har lagt ut den här bilden på Instagram, men vill ha den här också för dokumentation. Vet att det inte riktigt är samma vinkel men man ser på ett ungefär. Är skönt att veta att man är en bit på väg och att det inte är omöjligt att gå ner i vikt. För mig har kosten varit nyckeln. Tidigare har jag enbart tränat och ätit som vanligt, de funkar inte för mig. Känns bra att veta att man kan äta sig mätt och gå ner i vikt i alla fall. :)
 
 

Söömn.

Usch å fy så jobbigt de är att inte kunna somna. Här ligger jag med mobilen i sängen och har skruvat på mig forever.

Tänkte jag skulle berätta hur de går för oss i vikttävlingen här. På södag har vi viktkämpat i 10 veckor och tävlingen är där med över. Åsa har redan vunnit, men de gör inte så mycket. Har vunnit så mycket annat på den här tiden. Statusen för dagen ligger på -9,3 kg. I snitt ett kilo i veckan. Efter söndag kommer jag inte sluta äta så här och förhoppningsvis fortsätter kilona att ramla av i lagom takt.

Nu ska jag göra ett nytt försök att sova! Gonatt.


RSS 2.0