Nya mål.

Åter igen så blir de mest träning och kostsnack. Har nästan bara sånt i huvudet så det är de som hamnar här i bloggen. Hope you don´t mind. :)
 
Förra veckan hade jag en riktig matsvacka och tryckte praktiskt taget i mig allt jag kunde komma åt. Godis, pizza, skrov, ostkrokar, pasta... ja you name it. Det resulterade i ett surt kilo upp som jag fasen i mig ska bort med nu. Speciellt då jag faktiskt hade gått ner 10 kg. Tack och lov så lyckades jag rycka upp mig och börja leva sunt igen på måndagen.
 
Den här veckan har gått väldigt bra kostmässigt och även med motionen. Dock är jag lite frustrerad över att min vikt står still och jag analyserar friskt om vad det kan vara som gör det. Antagligen är de väl bara en sån vecka, men jag kan ju göra något galet också.
 
 
Nya mål är satta också. Efter veckans intervallträning så har jag insett att jag faktiskt orkar springa. Kanske inte så långt men man närmar sig. Målet är i alla fall att orka springa Ursviken-Bergsbyn rundan på 7,3 km innan Stadsfesten. Men absolut senast innan sommaren är slut. 
 
Gårdagens tid och time to beat: 01:02:51
 
Viktstatus: 9 kg borta, 17 kg kvar.
 
Let´s do it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback