Att det ska vara så svårt.

Usch jag är tillbaka i det onyttiga träsket igen. Kan inte hålla fingrarna borta från godis och onyttig mat. Fy fy fy på mig. Med risk för att alla ska hata mig lite ska jag väl erkänna att jag tack och lov inte går upp något i alla fall. Har faktiskt gått ner lite, men de lär ju inte hålla i sig så länge om jag fortsätter så här.
 
Vågen (som jag hört att man inte ska se sig blind på, men gör i alla fall) visar 57 kg och de känns som dom sista 7 kilona kommer bli tunga. Men what the heck, snart är det ju nytt år och nya tag igen. Och har jag klarat 18 kg ska jag väl för sjutton klara 7 till! Målet för tillfället är att inte gå upp tills dess att suget efter motion och gott neverne kommer tillbaka (hoppas det är snart).
 
 Men när skolan tar så mycket tid och energi är det svårt att fokusera på vikten också. Även om jag vet att jag verkligen borde.

Kommentarer
Postat av: Madde

57 kg :O åh herregud vad du är duktig! Får hoppas på att min vikt också går nedåt när jag har blivit av med det där giftet!!

Svar: De kommer den garanterat att göra. Mediciner är onda. Du är ju så duktig å motionerar och brukar ju äta så himla bra så de skulle va konstigt annars :)
Mli Persson

2013-11-19 @ 16:31:23
URL: http://mittlivojag.blogg.se
Postat av: Hanna

Tycker du är så himla duktig. Sist jag vägde 57 var på gymnasiet!! För mig går det inte bra... hade vrlat ha mer stöd och pepp :/

2013-12-09 @ 23:57:46
URL: http://toookmama.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback