Tapout xt.

Förra veckan gick verkligen i träningens tecken. Jag hoppas att det håller i sig! Har inte riktigt följt Tapout xt schemat till fullo men jag känner mig i alla fall nöjd med veckan. Har redan minskat 2 cm i midjan :). Om du är sugen på att kolla in Tapout kan du kolla HÄR. Videon är hur lång som helst, men på några minuter kan man få en bra uppfattning om vad de handlar om :)
 
 
 
 

Här ritas det.

Ja jisses, all min lediga tid tillbringar jag med ritplattan framför datorn och lyssnar på musik. Har gjort några mindre avancerade teckningar (för mig väldigt svåra dock). Känner mig nöjd att jag börjar lära mig allt mer. Kanske man en dag kommer att känna sig helt nöjd, men de kommer väl min perfektionssökande hjärna aldrig tillåta :P Här kommer i alla fall lite smakprov till dem som inte redan sett dem på Instagram :). Ursäkta copyrighten över bilden!
 
 
 
 

Nytt år, nya utmaningar.

 
Äntligen har jag nått mitt tredje delmål! -20 kg! OMG!
 
Har inte varit superlätt att hålla mig i skinnet över julen ska jag erkänna. Det har ärligt talat varit skitsvårt och jag har halkat dit ordentligt några gånger. Men nu börjar jag vara tillbaka igen och jag å Moa har gjort en överrenskommelse om att vi bara får äta godsaker en gång i veckan. Fuskar man blir man skyldig den andra 100 kr. Var inte så sugen på bli urfattig så de är bara hålla sig på mattan ;P.
Ni som har mig på Instagram har redan sett denna, men jag är sjukt stolt över vad jag åstadkommit på bara 1 år!
 
 
 
Med det nya året har jag satt upp nya mål också. En del gällande skyttet, andra gällande vikt och träning. Vet inte riktigt om jag ska skriva dem här eller inte. Vi får se. Känns lite privat samtidigt som extra pepp vore kul. Vad tycker ni?
 
Har dragit igång Tapout XT utmaningen också. 90 dagar med stenhård träning för å få en fastare och snyggare kropp. De ska bli kul å se även de resultaten. 
 
Har lånat mig en luftpistol av farsan, så nu tränas det för fullt. Känns skönt att man har möjligheten att komma någonstans i skyttet. Det känns dödfött att bara skjuta en gång i veckan om man verkligen vill utveckas och börja tävla innan året är slut.
 
Nåja, nog babblat. Klockan är alldeles för mycket och jag måste sova så jag orkar träna imorgon. Och tvätta :).
Gonatt!


RSS 2.0