Kreativ klang.

Usch vad jag avskyr när man är inne i en kreativ fas samtidigt som man har massor av saker att göra. Det blir lite så att man måste skriva en lista och beta av allt det där man måste göra så man snart får tid till det man vill. Om ni förstår vad jag menar ;).
 
Jägarexamen skäms jag över att det har tagit så lång tid. Livet har kommit lite emellan men det ska förhoppningsvis vara avklarat inom en snar framtid. Bara vi lyckas boka in en tid som passa alla.
Håller på med bröllopsfoton för tillfället, det tar så klart mycket tid men är samtidigt väldigt roligt. Både urval och redigering. Bröllopet var jättefint och jag hoppas att jag har fått fram känslan och att de är nöjda med bilderna.
 
 
Sen var det bokskrivande, bokläsande, målande, simsande, illustrerande och så har jag några serier som jag vill se också. Och de va bara egentiden. Sen vill jag ju umgås med familjen och vännerna, fiska och träna med Lycka. Har dessutom en del pluggande att se fram emot, som jag faktiskt längtar efter. Men det får bli när jägarexamen och bilderna är färdiga. Tänk om man kunde få slippa sova, va mycket man skulle få gjort. Men just nu räcker inte timmarna till.
 
Sa jag att man ju måste städa, äta och typ gå på toa också? :P Nåja, allt hinns väl med tillslut :)
 


RSS 2.0