Snusfri och mindre smal.

Känner mig duktig efter 10 veckor som snusfri. :) Mår riktigt bra och kommer för de mesta inte ihåg att jag brukar snusa. Suget finns inte där längre även om man känner t ex när man dricker en öl att "oooh så gott de skulle va med en snus nu". :P Har blivit mycket stadigare på handen också, skitbra för skyttet! 

Dock fick jag 7 inte så välkomna kilon på köpet som jag nu ska ta i tu med. Behöver en kickstart så jag tänkte börja med en Modifast kur. Dag 1 idag och jag måste säga att dom är riktigt goda.  Tror mitt stora problem kommer bli att jag kommer vara väldigt hungrig i början. Svältdiet vad liknar det? Men jag behöver få ner storleken på min magsäck, äter som en hel häst. 

Ger det här en chans och så kommer en recension om smakerna eftersom och resultatet på fas 1 om ca 2 veckor :)
Lycka.

Familjelyckan, jaktlyckan, olyckan, kärt barn har många namn ;). Men nu har hon i alla fall varit hos oss i snart två veckor. Hämtningen gick jättebra och hotellet i Kuusamo var superbra, även om de va en massa Angry Birds överallt hehe. 


Är så mysigt och ibland skitjobbigt med en liten valp hemma. Inte helt olikt att ha småbarn :p. Första tiden har varit ungefär som jag tänkt mig förutom att Lycka är aningens lugnare.

Bildbomb


Vanessa är helt kär i sin lilla valp. Så roligt! Dom kommer bra överrens och är så söta med varandra :).RSS 2.0