Trött å slut.

Oh denna ångest. Lider av att jag känner mig totalt oduglig och lat. Jag vet inte vad för produktivt jag ska göra med min tid. Alldeles för mycket tid vilas bort i soffan och jag orkar ingenting. 
Vad sjutton kan man hitta på när man inte jobbar? Några tips?

Stackars hunden har släpat mig runt promenaden idag. Tack och lov är det i alla fall fint väder.


Tanken var att jag skulle börja sy men jag får inte symaskinen att samarbeta mer än 10 cm. Otroligt irriterande. Ska byta ut den dåliga Ikeatråden så får vi se om det blir bättre. 

Idag gick vi in i vecka 19 och jag är fortfarande nojig även om jag har känt våran lilla kotte sparka en massa. Det har varit stilla i typ 2 dagar nu och genast tror jag att något är fel. Suck. Jag blir så trött på mig själv. Men det är bara 5 dagar till ultraljud så det är bara hålla ut :). 

Cravings och spekulationer.

Jag har ett par cravings som gett sig till känna. Citronvatten och citrusfrukter i allmänhet och kall oboy.


Man har även fått minska ner på portionerna. Det ryms plötsligt ingenting i magen. Oron, eller oro är väl fel ord men misstanken om tvillingar finns där i bakhuvudet. Jag känner redan nu känslan av att inte rymmas i min egen kropp. Det är trångt och fogarna bråkar. Man kan känna livmodern en bit ovanför naveln vilket känns högt. Jaja det är bara spekulationer :). Vi får ju veta på 2 veckor :).

Ny bloggdesign.

Håll i hatten, här händer de grejer. JAG har fixat en ny bloggdesign efter jag upptäckt att de fixat buggen som gjorde att jag inte kunde göra nya tidigare. Tjoho! Va så sjukt less på min gamla. Men nu känner jag mig faktiskt riktigt insprirerad att skriva här igen. Kan ju vara graviditeten också :P Vad vet jag hehe.
 
Så vad tycker ni? Ni behöver ju inte hålla med mig så klart, men jag tycker den är väldigt "jag" :P.
Måste säga att jag blev tokkär i teckensnitten i headern! ( och reeeven så klart ;))

Tiden går så fort.

Kommer ihåg att jag skrev på nyårsafton att 2015 skulle bli mitt år och jag känner verkligen att det har blivit så. Allt har ordnat upp sig, våran lilla valp är med oss och en ny liten stjärna växer i magen. Idag har vi gått in i vecka 17 och jag känner mig redan stor som ett hus. Självklart är de bara en känsla för de kommer ju bli gode mycke värre hehe :p. Men oj va vi längtar efter lillen där inne. Känns som de va igår vi fick plus på stickan och nu har det plötsligt gått 3 månader sedan dess.Har fått kallelse till ultraljud också. Första advent ska vi få spionera på den lilla. Är jättenervös och nojig fortfarande så det kommer nog bli skönt att äntligen få se hur det står till. Hoppas allt är bra.
 

Min lilla tjej blir ju 5 år imorgon och jag kan inte förstå var tiden har tagit vägen. Igår kom första snön och vi drog en reva till lekparken :). Hon har blivit så himla stor.
 

En till liten älskling.

I april kommer ett nytt litet tillskott till familjen. Jag är både trött, tjock och mår illa men kul ska de bli. Nu i andra graviditeten känner jag att man har lite bättre koll (kanske inte så konstigt). Med Vanessa var jag inte riktigt beredd på att de faktiskt skulle komma en bebis, man visste ju det men de va som att de inte gick in. Då handlade det mycket om själva graviditeten. Den här gången längtar jag bara så otroligt mycket efter den lilla krabaten som ska komma. 
 
Vecka 16 imorgon
 
Vanessa tyckte inte de skulle bli så fränt med ett till syskon. Hon har ju redan en lillebror, de kunde väl räcka :P. Men när jag förklara att de ju faktiskt kunde bli en syster också blev hon mer positivt. Jaa vad ska man säga, om 2-3 veckor kanske vi förhoppningsvis vet :).
 
I förrgår fick jag känna dom först små sparkarna också. Har tyckt att jag kanske har känt nått tidigare, men inte varit säker. Men den här gången va de inga tvivel. Så himla skönt! Jag har varit väldigt nojig och börjat tvivla på att de ens är något där inne.
 
Tyvärr har fogarna redan börjat ge sig tillkänna och ett foglossningsbälte har inhandlats. Vet inte om de hjälper så mycket men jag hoppas att de inte blir värre.
 
Nu ska jag försöka njuta lite och inte ha så brottom. Liten kommer när den kommer. Jag önskar bara att de va snart :).
 


RSS 2.0