En till liten älskling.

I april kommer ett nytt litet tillskott till familjen. Jag är både trött, tjock och mår illa men kul ska de bli. Nu i andra graviditeten känner jag att man har lite bättre koll (kanske inte så konstigt). Med Vanessa var jag inte riktigt beredd på att de faktiskt skulle komma en bebis, man visste ju det men de va som att de inte gick in. Då handlade det mycket om själva graviditeten. Den här gången längtar jag bara så otroligt mycket efter den lilla krabaten som ska komma. 
 
Vecka 16 imorgon
 
Vanessa tyckte inte de skulle bli så fränt med ett till syskon. Hon har ju redan en lillebror, de kunde väl räcka :P. Men när jag förklara att de ju faktiskt kunde bli en syster också blev hon mer positivt. Jaa vad ska man säga, om 2-3 veckor kanske vi förhoppningsvis vet :).
 
I förrgår fick jag känna dom först små sparkarna också. Har tyckt att jag kanske har känt nått tidigare, men inte varit säker. Men den här gången va de inga tvivel. Så himla skönt! Jag har varit väldigt nojig och börjat tvivla på att de ens är något där inne.
 
Tyvärr har fogarna redan börjat ge sig tillkänna och ett foglossningsbälte har inhandlats. Vet inte om de hjälper så mycket men jag hoppas att de inte blir värre.
 
Nu ska jag försöka njuta lite och inte ha så brottom. Liten kommer när den kommer. Jag önskar bara att de va snart :).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback