Bara 5 veckor kvar.

Idag är hormonerna på min sida. Känner mig ganska lugn. Vanessa har kommit hit och då känns ju livet mycket bättre 😊.  Börjar se ett ljus i tunneln äntligen, bara 5 veckor kvar till BF. Förhoppningsvis 😋. 

Kim har ännu en gång beredskap (jour), sista innan bebis kommer. Skönt å få det bortgjort, tråkigt att man knappt hinner träffas.

Vi börjar vara riktigt övervänta efter den här bebisen nu. Både jag, Kim och Vanessa 😊 
Ännu kan man roa sig med att virka, få se hur länge det är roligt. Men jag har inte så många alternativ då jag är orörlig  och har ont.  Just nu är det Vanessas filt som är i centrum. Regnbågsfilt in the making 😊
En bortkastad lördag.

Eller är det de? Det är superväder ute, 4+, skinande sol och jag har ännu inte varit utanför dörren. Inte Kim heller. Ingen av oss har sovit inatt, båda är trötta och känner sig sjuka. Finns nog inget vi behöver så mycket som vila just nu, och då det inte är mammavecka får man passa på. När Vanessa är här har jag alltid dåligt samvete över att jag inte är rolig nog fast vi kan ha aktiviteter varje dag hela veckan. Hon är verkligen en dagisunge. Och va jag önskar att hon fick vara på dagis här också. Kanske blir att sätta sig i snödrivan och vila lite sen. Om det finns någon sol kvar. Kanske inte är så bortkastat med vila i alla fall :)

Inte lyssna på det örat...Vecka 34, tiden går så oändligt sakta. Känns som jag har så mycket tid över till att göra ingenting. Och samtidigt kan jag inte göra något för allt gör ont. Suck, nåja man får liksom gilla läget. 
När man nu sitter och inte gör så mycket så blir det en hel del media, både tv, fb, Insta, radio och annat skräp. Bara att gå in på dessa gör att jag börjar må psykiskt dåligt. Vilken hemsk värld vi lever i. Allt som hörs är en jävla massa klagande och elände. Vi äter för dåligt, vi tar hand om miljön för dåligt, vi rör oss för lite, vi skryter för mycket, vi uppfostrar våra barn för dåligt, skolan och sjukvården är värdelös, politiken är under all kritik, invandringspolitiken suger, feministerna känner sig kränkta nu igen, vi är dåliga människor och så fortsätter det i all oändlighet. För tydligen är ju allt fel nu för tiden. Jag vet inte om man ska skylla på sociala medier att folk plötsligt ska ha åsikter om precis allting? Och sällan eller aldrig är det något bra folk har att säga. Mest skuldbeläggning och klagomål. Och nej jag tycker verkligen inte att alla måste ha åsikter om precis allt precis hela tiden. Jag försöker verkligen att inte lyssna på det örat då det får mig att må dåligt. Man kan omöjligt rätta sig efter allt och öppnar man munnen så är snabbt någon där och berättar att man är dum i huvudet eller att ens åsikt är helt fel. Jag har inte orken lyssna på all skit, så vad gör man då? Fokuserar på att vara gravid och virkar lite till. Försöker att inte lyssna på det örat. För jag vet att sen när den här bebisen har kommit så kommer jag göra alla fel. Inte använda tygblöjor och då tycker alla dom värnar om miljön att man är hemsk, äta kött och ägg och då är man en vidrig människa enligt djuraktivisterna, låta barnet äta mat ur burk och då är man ju en dålig förälder för det vet ju alla, funkar inte amningen kanske man måste ta till flaskan och det vet ju alla att det är svagt "alla kan amma". Och åter igen fortsätter det i all oändlighet...RSS 2.0